Indeplinirea procedurii de citare sau citatie prin anunt in ziare nationale

Anunturile in ziare nationale sunt preferate pentru indeplinirea procedurii de citare pentru ca pur si simplu acestea sunt distribuite la nivel national. Uneori ar parea complicat sa publicati o citatie intr-un astfel de ziar, insa prin intermediul Mediapress Advertising puteti face acest lucru in maxim 24 de ore in principalele ziare nationale, precum : AdevarulRomania Libera, Evenimentul ZileiJurnalul NationalBursa, Libertatea, Click.

Indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, puteti colabora cu noi in acest proces folosind unul dintre urmatoarele formulare :

Persoane fizice:
NUMITUL ……………..cu ultimul domiciliu cunoscut in ……………., Str. ……………, nr. ……., bl. …….., sc. …., et. ….., ap. ……., sect. ……. este citat (chemat) in data de ………. Ora……… la Judecatoria ………..cu sediul in …………., Str. ………., nr. ………., sect. …….., Completul ……. camera ………. in calitate de parat in dosarul nr. ……………., pentru cauza……………. reclamanta fiind ………………

Persoane juridice:
Se citeaza S.C. …………………..SRL (CUI 24139619) cu ultimul sediu cunoscut in ………………………………………………………………………………… pentru data de ………………., ora………. la Judecatoria ………………………..,, camera……….. in dosarul nr. ……………………… in calitate de parat, in proces cu S.C. ………………………………… SRL in calitate de reclamant pentru ……………………………

Pentru mai multe detalii puteti citi despre Indeplinirea procedurii de citare sau citatie prin publicitate intr-un ziar sau puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro